Linkek a témában:
Csirkezúzapörkölt nokedlivel
A megtisztított 4-5 mm. szélesre karikázott és megmosott zúzát egy lábasba felforrósított olajba tesszük (o,75 dl) pirítani. 10-12 perc pirítás után lehúzzuk a tűzhelyről.Egy másik edényben pörkölt alapot készítünk.
Meghatározás
A pörkölt egy nagyon ízletes húsétel, ha jól készítik. Ez az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse és tematikusan rendezve bemutassa, a hellyel foglalkozó, legjobb weboldalakat. Kellemes böngészést kívánok!
Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!